Наш актьор с шокиращи разкрития за смъртта на французина в центъра на София |

Актьорът Иван Матев публикува на стената си във Фейсбук шокиращ разказ за французина, който издъхна, след като бе пометен от микробус в центъра на София. 

Както писа, Към 5.30 часа на столичния бул. „Прага“ в отсечката между улиците „Шандор Петьофи“ и „Бузлуджа“ е станал пътен инцидент с микробус.

29-годишният чужденец е загинал на място.

Страшна трагедия тази заран в центъра на София

Ето какво разказва Иван Матев на стената си във Фейсбук:

„Имам чувството, че сме се превърнали в някаква Колумбия на Балканите.
За една седмица, два пъти попадам на инциденти с друсани чужденци.

Онзи ден се прибирам в 5.20 сутринта и на бул. Прага гледам трима се дърпат и бутат нещо на платното. Отбивам и слизам да ги разтърва преди да ги е отнесъл някой. Двама българи и един, както се оказа французин. „Кво става тука бе?“-викам.

Страшни подробности за голямата трагедия в центъра на София тази заран

„Ами не ни пуска да си доставим стоката в баничарницата, нищо не му разбираме, викнахме полиция, ама ги няма още“-вдигат рамене доставчиците.

Франсето ме поглежда с очи като копчета и започва да ми крещи в лицето артистично фрази от филми. Как ми искал името и съм спирал мисията му с другите двама.

Свалих тембъра и бавничко му натъртих, че не е добре да ми говори по този начин. Поуспокои се. Първо ми каза, че е от Русия и работи за КГБ.

Проговорих му на руски… не знаел руски щото бил от Франция.  Викам „Пичове тоа е друсан до козирката. Задръжте го докато дойде патрулката.“ (Не лъхаше на алкохол.)

Хванах го под мишница и го изтиках на тротоара да не го отнесе някой в сумрака. Вече беше уж кротък. Качих се в колата и се прибрах. Спеше ми се, а и изглеждаше спокоен “ кагебето“.

Днес научавам, че десет минути по-късно изскочил пак на платното и го блъснал бус. Да бях останал, мамка му! Щеше да е жив…

Не е за вярване какво е правил французинът, преди да загине на столичния бул. „Прага“

Тази сутрин по същото време, вървя с багажа след работа по Графа към колата. Подминават ме две крещящи и чупещи бутилки в „безценните колчета“ друсани маймуни от Мароко (както разбрах по-късно).

Започнаха да ритат вратите на заведенията и входовете, да влизат и да трошат.

Викам си „Иване, държат счупени бутилки, двама са не е уместно да се правиш на мъж днес. Я звънни на 112 да ги действаме по закон.“ Звъннах. Патрулката дойде преди да я повикат.

Отидох, казах на полицаите какво съм видял Мароканците взеха да мрънкат на полубългарски, че някакъв наркодилър им бил извадил пистолет и затова били ядосани…

Та такива ми ти работи у центъра на София, драги ми Смехурко. Нямам идея каква дрога се е появила на пазара, ама ги избива на агресия и стават страшни простотии.“

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"