Брутални подробности за кървавия ужас със семейството мотористи в София |

Изплуваха още кошмарни подробности около катастрофата вчера в столицата, при която както съобщи загинаха съпрузи, които имат три дечица. 

При трагичния инцидент жената е излетяла от няколко метра височина и е паднала на платното. Загинала е на място. Оказва се, че тялото й е оставено да лежи буквално часове на асфалта, докато трае огледът на мястото, пише „Телеграф“.

Кошмарни подробности за смъртта на съпрузите с 3 деца, загинали в София ВИДЕО

Трагедията се е разиграла около 3 часа сутринта вчера. Моторът карал Христо Тепавичаров по прякор Феята, а на задната седалка била съпругата му Мария. По първоначални данни машината се е ударила в бордюр, отводнителна канавка и парапет на моста на бул. „Борис III“, точно над бул. „Акад. Иван Гешов“, съобщиха от МВР.

Жената е починала на място, а Христо е откаран в спешното отделение на „Пирогов“, където въпреки борбата за живота му, часове по-късно е издъхнал. 

Трагедията е огромна! Родители на 6-месечно бебе са жертвите от кървавия ужас в София

Драмата е неописуема, защото Христо и Мария имат три малки дечица – момче, момиче и бебче. Тепърва предстои разследване, за да се установят причините за инцидента. Ще се преглеждат записи от камери, ще се търси дали е имало участие и на друго превозно средство или моторът е катастрофирал заради собствена грешка или превишена скорост. 

При подобни случаи е практика да се вземат кръвно проби за изследване. 

Мотористи от София организираха да се съберат около 19-20 часа на мястото на инцидента и да запалят свещ в памет на жертвите. 

От мотосредите обсъждат идеи как да помогнат на опечаленото семейство с финансови средства и подкрепа за децата. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"