Семейна драма с майка ѝ измъчвала Даяна преди да загине

Принцеса Даяна преживява тежък развод, но въпреки нанесения удар устоява на емоционалните изпитания. Оказва се обаче, че и друга тежка драма е белязала живота ѝ.

Оказва се, че Лейди Ди е мразела майка си, твърдят британски издания.

Тя е споделяла пред свои близки приятели, че родителите й са се отнасяли много несправедливо с нея.

Даяна има много забележки към поведението си отношението на майка й към нея. Тя споделя, че никога не я е разбирала и по всевъзможен начин й е насаждала чувство на вина, което пък я е карало често да изпада в депресивни състояния.

Може би това е рефлектирало и в отношенията й с принц Чарлз. Даяна е била наясно, че любимият й не я харесва, а има чувства към Камила. Това постепенно стана публично достояние. Именно този факт пък докарал Даяна до хранително разстройство заради нервните й сривове. Тя започнала да се храни обилно и да качва килограми. Това пък й докарало подигравките на принца, което довело до още по-голям стрес в живота й.

Даяна е имала нуждата да привлича вниманието на околните и е прибягвала до какво ли не, за да то е налице. Веднъж дори е паднала по стълбите, докато е била бременна.

Мнозина смятат, че принц Чарлз е бил ненужно жесток към нея и са таяли искрени симпатии към Даяна. Именно това мнение на обществото я е крепяло известно време и я е стимулирало да изглежда по-добре.

След време обаче високите очаквания на обществото, което едва ли не очаквало всичко, което тя докосне, да се превръща в злато, също й натежали. Самата тя признава, че се е чувствала изтощена от това да се опитва да угоди на всички./

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"