Фандъкова с извънредни новини за адската ситуация в столицата СНИМКИ |

Тази нощ имаше огромен разлив в района на Сточна гара от камион, който е изпуснал около 8 тона масло. Движението съответно по улица „Резбарска“, кръговото на „Сточна гара“ и бул. „Данаил Николаев“ бе затворено. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова, която е на мястото на инцидента.


Снимка:

показа ексклузивни СНИМКИ от инфарктната ситуация на Сточна гара в столицата

„Благодаря на всички екипи – 3 екипи на пожарната, полицията, инспектората и почистващите фирми. Ул. „Резбарска“ е почистена. „Данаил Николаев“ очаквам до половин час да бъде отворен. Ще остане опесъчено известно време, за да бъде безопасно. Градският транспорт се движи по разписание“, каза тя в сутрешния блок на Нова телевизия.

„Информирахме всички служби. Бяха станали няколко малки ПТП-та, защото е хлъзгав пътят. Ще бъдат съставени актове на водача на камиона“, добави Фандъкова. 
 


Снимки:

„Камионът не е тук. Водачът е в 5-о районно полицейско управление, където му се съставят актовете. Важно е да приключим с обезопасяването, за час пик, когато ще бъде тежкият трафик“, допълни кметицата.

„Просто не е бил достатъчно добре обезопасен товарният автомобил. Не става въпрос за катастрофа или инцидент“, заяви тя на въпрос какво е причинило изтичането на масло.

Фандъкова обясни, че изтеклото масло не е опасно за хората, защото е преминало обработка, просто пътят е хлъзгав.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"