Най-голямата тайна на Мелания Тръмп – защо повече от 20 години не е стъпвала в родната си Словения?

В далечната 1992 г. Мелания Кнаус опакова куфарите си, напуска Словения и заминава в най-големите световни модни центрове, за да се превърне в успешен модел.

Изглежда, Мелания е решила да тегли чертата и никога да не се завръща в родния си край, но засега никой не знае защо.

Днес Мелания Тръмп е първата дама на Америка , но медиите се интересуват повече от живота й в бившата югославска държава.

Тя прекарва повече от 20 години в Словения, в Севница, малко градче от 5000 души. Въпреки че е израснала там, тя не дава интервюта на словенските медии.

Американските медии призоваха хора, които някога са били в контакт с Мелания, да разкрият защо тя никога не се е връщала в родината си и защо не иска да говори за някогашния си живот .

Мелания Тръмп

Божан Позар твърди, че първата дама крие нещо, което може да навреди на кариерата й и че това е една от причините да не иска да посети Словения.

„Тя постоянно се хвали, че говори много езици. Но никога не е говорила публично на словенски, дори когато се е срещала с хора от родината си “, твърди Позар.

Божан Позар проучва живота на Мелания и разговаря с мъже, които твърдят, че са имали нещо с нея, но никой от тях не разкрива нещо особено, така че авторът се чуди – някой от тях изобщо казва истината? Съпругата на Тръмп отрича да е имала нещо общо с мъжете, които медиите приканват да направят изявление за нея.

От друга страна, Санди Горишек, която също се е занимавала с предишния живот на Мелания, казва, че не е изненадващо заминаването на Кнаус от Словения, защото тя просто е искала да избяга от сивата постсоциалистическа страна.

Мелания черни очила

Анализаторите казват, че ще дойде време Мелания да напише книга за живота си, но се съмняват вътре да фигурира цялата истина.

В обществото се появиха спекулации, че семейството й е направило нещо, което тя не иска обществеността да знае. Това обаче е само една теория.

Страната й много се гордее с нея, дори Мелания да не я е посещавала дълго време, но те все още се надяват, че носталгията ѝ в един момент ще надделее и тя ще се върне.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"