Шофьор сътвори поредната простотия в София и взриви мрежата СНИМКИ |

Поредна простотия сътвори шофьор на бус в София. На снимки, разпространени в мрежата, се вижда, че той е заседнал в тунел със своето високо возило, като той и компания се чудят как да оправят бъркотията. 
 

На фотосите се вижда, че в каросерията на буса са се качили доста хора с цел да притиснат малко амортисьорите и така да намалят височината на товарното средство, за да може то да се освободи от хватката на тунела и да продължи по пътя си. 

Междувременно снимките доведоха до доста разгорещен спор между потребителите в мрежата.

 
 

Едни предлагат шофьорът да реши ситуацията като „спадне гумите“. Други обаче са на мнение, че така ще се нанесат щети на гумите и на джантите. Трети пък са на мнение, че все пак гумите трябва да бъдат спаднати, но „после шофьорът сам да си ги надуе с ръчна помпа“ за наказание. 

Недоволни от глупавата постъпка подчертават, че шофьорът е трябвало да знае височината на буса си и да заобиколи от друго място.

Техни опоненти пък възлагат отговорността за инцидента на инженерите. Според тях, тунелът не бил добре измислен и е трябвало да бъде по-висок.

Други пък са на мнение, че многократното полагане на асфалт без отстраняването на предишния слой е довело до проблема, като е повдигнало пътната настилка. 

Тери пък припомнят, че все пак сигурно там е имало знаци, които е трябвало да се спазват от шофьора.

Също така, че там трябва да има ограничител преди входа в тунела, в който, ако е твърде високо возилото, то да се удари и да предупреди своевременно своя водач. 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"