В болницата обвиниха звяра Мартин в убийство, блудство и изнасилване |

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения – за убийство, за блудство и за изнасилване на задържания за убийството на 6-годишното дете от сливенското село Сотиря. Обвиненията са му повдигнати в присъствието на служебен защитник в болницата, където е настанен. 

Мартин Трифонов ще остане в лечебното заведение поне пет дни, разкри зам.-директора на МБАЛ „Иван Селимински“ д-р Хрисантов.

Доживотна присъда или от 20 до 30 години ще лежи в затвора Мартин Трифонов за убийството на малкото момиченце в Сотиря. Първата му присъда е през 2017 година за блудство и опит за изнасилване на негова родственица – 9 месеца условно, съобщава БНТ. 

Малко след като тази присъда е влязла в сила той прави кражба и получава 8 месеца за нея. Така се активира и условната присъда. 

Той влиза за 1 година и 5 месеца в Бургаския затвор. Излязъл е на 24 април миналата година, след което прави следваща кражба, за което има внесен обвинителен акт в Районния съд в Сливен.

Делото не е започнало, тъй като Трифонов се е укривал и не може да му бъде връчена призовка

Какво чака Мартин зад решетките, не е трудно да се предвиди. Публична тайна е, че затворниците спазват свой морал. И в него насилниците на малки деца се радват на особено „внимание“.

При предишния си си сравнително кратък престой в затвора той бил известен като Травестита. 

От медицинското заведение допълниха, че в момента лекуват нараняванията по краката на задържания. Пред болницата патрулират няколко полицейски коли.

Междувременно в социалните мрежи бе разпространена снимка на малката Кристи, десетки потребители сложиха траурни лентички на профилите си в знак на подкрепа. 

Детето е трябвало да бъде първокласничка от тази година. Майката Гергана е планирала то да учи в Сливен. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"