Туш! Софи си прибра обратно Гринго! Всичко за неочаквания развой на драмата:

Сигурно няма толкова обсъждан личен живот като този на Софи Маринова , особено в последните месеци. Всичко е толкова наситено с емоции, че бие по точки дори турските сериали! Затвор, сватба, побой, развод – и всичко това в рамките на няма и година. 

Е, за всички, които бяха повярвали на окончателната разлъка между ромския славей и мачото от Айтос, имаме изненада!

Настъпи нов обрат в отношенията на Софи и Гринго – само седмица след като певицата се жалваше в районното, че Гринго я заплашва с убийство, сега ги виждаме отново щастливи заедно.

Софи и Гринго 

Снимка от сдобряването на Софи и Гринго 

Репортер на „Блиц“ научи от съграждани на Софка в Етрополе, че са ги засекли заедно.

Веднага потърсихме певицата за коментар, а тя този път бе видимо щастлива и с еуфоричен глас ни заяви: „Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци“, бе лаконияният отговор на Софка.

В момента двамата са в Етрополе на обяд. Певицата не скри, че всички наоколо ги гледат с любопитен поглед и се яудят какво се случва с тях. „Любов ли бе да го опишеш“, смее се Софи на края на разговора ни.

Припомняме, че Софи подаде молба за развод само два месеца след сватбата. Тя заяви, че Гринго я тормози и след като й счупил ръката за трети път, решила да го остави.   Той не приел радушно новината и започнал да я преследва и тормози, което наложило ограничителна заповед. Сега обаче всичко между тях е пак същото, а нейните приятели не са изненадани от разводя на нещата, тъй като си я познават и знаят, че за любовта е готова и през ада да мине.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"