Бонка опита да се самоубие, за да си върне мъжа

Ромката Бонка, която опита днес пробва да се хвърли от моста в „Красна поляна“, София е правила опит да се самоубие още преди месеца. Това разкриха пред TrafficNews жители на циганската махала „Зайчар“, където живее и самоубийцата.

Днес ромката се скарала за пореден път с мъжа си Стефан, който я напуснал преди време.

До там се стигнало след продължителни и бурни семейни скандали.

Двамата имат две дъщери, които сега живеят при майка си заедно с нейния баща.  

Хората от махалата обаче не обвиняват толкова Стефан, колкото самата Бонка за разправиите и разбитото семейство. „Лесно пали, винаги е недоволна, готова е да веднага да започне да крещи и обижда. Хем я ядосана на мъжа си, хем иска той да се върне обратно при нея“, коментираха сложните отношения между Бонка и Стефан техните съседи. Според тях съпругът беглец няколко пъти се опитвал да помогне на семейството си, но това било съпровождано с нови скандали.

Така се стигнало и до днешната разправия, след която Бонка хукнала към моста на бул. „Константин Величков“ преди отбивката за квартал „Красна поляна“, крещяйки, че ще се метне от него. 

Стефан тръгнал след нея да е убеждава да не оставя двете дъщери сираци, но това още повече ядосало жената. Тя  се прехвърлила през парапета и застанала от външната страна на мост. 

Уплашеният Стефан решил, че няма да се оправи сам с напечената ситуация и започнал да звъни на телефон 112. След половин час дошли полицаи и екипи на пожарната и Спешна помощ.

Психолог започна да убеждава разгневената жена да не се хвърля от високото, докато наоколо се събираха любопитни да видят как ще приключи драмата, видя репортер на TrafficNews. 

В крайна сметка след час и половина преговори Бонка слезна от моста и веднага бeше качена в полицейската кола и откарана. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"