Мъката е пълна! Вдовицата на загиналия боксьор: Двегодишният ни син го молеше да си отвори очите

Преди около 2 седмици боксовият свят бе разтърсен след новината за кончината на руснака Максим Дадашев, който почина в болница от раните си на ринга.

Сега вдовицата на 28-годишния спортист Елисавета излезе със сърцераздирателни разкрития, като обяви, че все още не е казала на двегодишния им син за смъртта на баща му.

„Моят син се сбогува с него в болницата. Не можех да не му позволя да го направи.

Може би беше грешка, защото не трябваше да вижда това. Максим лежеше целия в тръби и капкомери. Имаше сигурно 30 или 40 капкомери. Цялата стая беше пълна с тръби, апаратури и цилиндри. Нашето дете видя всичко. Беше много тежко за него“, разказа вдовицата.

Winbet – победата е емоция! (18+)

„Синът ми хвана ръката на Максим, когато той беше в кома и му каза: ‘Тате, отвори си очите, моля те. Дойдох да те видя.“

„Казах му, че баща му е болен. След 2, 3 вечери той се събуди и искаше да се обадя на баща му. Сега ни трябва психиатър. Все още не съм му казала за смъртта“, каза още Елисавета.

Припомняме, че Максим Дадашев влезе по спешност в болница след битката си със Субриел Мата, който го победи с технически нокаут в 11 рунд на 19 юли. Няколко дни по-късно руснакът почина от раните си.
 Elizaveta reaches into her husband's coffin during his funeral in Russia
 Mourners at Dadashev's funeral in St Petersburg
Снимка: AP:ASSOCIATED PRESS

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"