Бареков разкри защо журналисти и медии се страхуват да подават годишни декларации пред КПКОНПИ и Сметната палата |

Който журналист или медия се страхува да подава годишни декларации пред КПКОНПИ и Сметната палата – има да крие нещо. Това се казва в позиция на лидера на „Презареди БГ“ Николай Бареков, изпратена до медиите.

 „Освен, че Баджак медиите усвояват държавните пари и еврофондовете, знаете ли, че много съпрузи и съпруги на известни тв водещи и продуценти са бенефициенти на милиони евра от обществени поръчки? Ако прокуратурата се разрови за конфликт на интереси, ще излязат страшни работи. Как е възможно най-големият в държавата държавният глава генерал Румен Радев да получава заплата 10 хиляди лева месечно и да се отчита в Сметната палата за всяка стотинка, а някой си хъшлак и говореща глава като Хекимян, Викторчо и Индиеца, за когото никой не е гласувал, да взима по 20 бона на месец и още толкова минимум под масата и никой да не им търси сметка??! Тези тлъсти пачки в джобовете им са именно от държавата – от поръчки, фондове и партийни субсидии.

Трябва да има еднакъв аршин за всички, защото демокрацията е на смъртен одър“, се казва още в съобщението, разпространено до средствата за масова комуникация.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"