Лъсна тайната афера на Елена Йончева с мистериозен французин – кой е той и защо журналистката го крие от хорските очи (Снимка):

Въпреки, че напоследък е по-известна със скандалните си политически изяви, Елена Йончева навремето беше обичан и талантлив журналист, достоен за възхищение. Публична тайна е, че дамата се радва на богата любовна биография .

Връзката ѝ със Сергей Станишев обаче някак избутва предишните й партньори в сянка.

Наскоро се разбраха подробности за една от връзките, която Елена пази ревностно в тайна –  авантюрата с французин на име Стефан (ударението е на последната сричка).

Близките й отношения с парижанина започват след раздялата й с бившия премиер и преди запознанството й със сегашния й партньор.

Именно работата на журналистката я среща с мистериозния французин, но Елена за нищо на света не искала любовта им да става публична. Чуждестранният оператор обаче пуснал тяхна обща снимка, от която станало ясно, че между тях има нещо повече от приятелство.

Елена Йончева и СТефан

И днес за мистериозния и потаен обожател на блондинката се знае твърде малко. Стефан е родом от Париж и Елена на няколко пъти е споменавала името му в интервюта.

Френският оператор посетил родината ни, след като разбрал, че Йончева прави материал за България. Тогава й дошъл на гости, за да опознае страната ни.

По време на посещението му журналистката разказва, че нейният оператор е влюбен във всичко българско. Тогава никой не усеща намека зад тези думи – а именно, че имат връзка. По-късно нейни колеги разкриват любовната афера.

Причината за раздялата на двамата обаче остава неизвестна. Дали заради разстоянието, което ги дели или пък заради появата на архитекта Пламен, но Елена и до днес не обича да говори за френския си любим. Още по-малко пък за първата си любов – Дочо Михайлов. С когото за пръв и единствен път до сега минава пред олтара, предават от pik.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"