Харизанов скочи много лошо на президента Радев! |

„Оставката показва, че господин Порожанов не иска да понася повече негативи заради други хора. Добър министър и много добър експерт. Той е и добър човек. имам честта да го познавам.

“ Това заяви в ефира на предаването „Плюс-Минус“ политологът Георги Харизанов относно подадената оставка по-рано днес от земеделския министър. 

„Да, това беше наложено от господин Борисов. Десислава Танева не е лош министър. Тя вече е била на този пост и се справя изключително добре. Тя е човек от сектора и има много опит. Въпросът е дали хората, които продължават да заемат ръководни постове, са наясно с доста по-високите стандарти и изисквания“, включи се Харизанов. 

„Госпожа Нинова е уволнявана заради съмнение в корупция. Не й отива да говори за задкулисие“, отсече Харизанов. 

„Президентът е зрител – коментира, задава въпроси и не иска да е участник в законодателния процес. Има право да се среща с политици и министри, но той отказва. Той отказва да посещава парламента и да говори с народните представители. Той смята, че нужно беше да приеме целия състав на БСП и да обсъжда „Визия за България“. Той е избран да управлява, не за да диагностицира и да задава въпроси“, заяви политолога. 

„Президентът е част от опозицията и това не му прави чест. Нито пък това да се опитва да си присвоява чужди заслуги, говоря за „Фолксваген““, добави той във връзка с възможността да бъде построен завод на огромната фирма у нас. 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"