СТАВА СТРАШНО: Циганската махала реве „Кръв за кръв“ след екшъна в Болярино! Прегазеният Петър оставя 8-месечно бебе сираче, вдовицата е бременна в шестия месец

Кръв за кръв ще има, заканиха се в ромската махала на Белозем, където е живял убитият Петър. Преди минути в селото се завърна Ангел Гаджев, който е бил заедно със Петър минути преди убийството.

„,Не сме били във фермата на кипъреца. Бяхме в люцерната на два километра, когато той пристигна с джипа и ние с другия Ангел избягахме с каруците, а Петър остана.

Видях как фермерът блъсна Петър и започна да прави кръгчета в люцерната, газейки го“, разказа Ангел.

31-годишният Петър оставя сираче, 8-месечно бебе, а съпругата му е бременна в шестия месец, съобщава още „Марица“.

Майката на убития Петър – Фанка, е в шок от случилото се. „По-добре да не излиза от затвора. Господ да го накаже, върна ми детето на парчета“, изплака майката.

Както е известно, фермерът Димитакис Пирилис блъсна с джипа си Петър Гаджанов и го уби на място. Екшънът се разиграл в неделя около 1 часа.

Според запознати ромите отишли да крадат от окосената люцерна на фермера. Той живее от 10 години в Болярино и има голяма кравеферма.

Прегазеният Петър има 14 присъди за кражби. 30-годишният циганин е плячкосвал и друг път от имота на Димитакис Пирилис, за което е бил осъждан и излежал присъда. Тогава той е задигнал коне и крави от фермата на кипъреца, съобщи Окръжният прокурор на Пловдив – Румен Попов.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"