Борисов запретна ръкави само по риза и шокира всички с това, което направи (СНИМКИ/ВИДЕО) |

Премиерът Бойко Борисов шокира всички като се пусна на живо от фургон с работници. Министър-председателят, който беше със запретнати ръкави и само по риза се обърна към присъстващите с думите „Вие работите и днес. Така трябва, на кого обещах оня ден до 1 юни всичко да е готово“. Премиерът се обърна към всички присъстващи по име и им честити празника на армията.

С някои от тях – Ники и Данчо той се запозна преди дни, когато инспектира работата на моста. Тогава те му разказаха как се укрепват „гредните конструкции“ на мостовете „по европейските изисквания“ въвеждат „нови методи предвид сеизмичността“ и как „всичко върви по план“.

„Кой казваше оня ден, че ще забравя. Обещах и дойдох“, заяви още премиерът. По-късно той прикани присъстващите да обядват с печеното агне, което им беше занесъл и им пожела да са живи и здрави. 

Припомняме, че преди дни Борисов бе на инспекция по виадуктите на АМ „Тракия”, където се зарече, че трасето ще е готово до тази дата. Строително-ремонтните дейности се извършват на 20-ия км на АМ „Тракия“ край Вакарел, в дясното платно и обхващат горното и долното строене на пътното съоръжение.

По-рано министър-председателят Бойко Борисов присъства на традиционния военен парад в София по повод Деня на храбростта и празника на Българската армия – 6 май. 

В парада на площад „Княз Александър I” участваха над 1 000 военнослужещи от Въоръжените сили, 48 верижни и колесни бойни машини на Сухопътните войски и зенитно-ракетните формирования на Военновъздушните сили и 10 вертолета и самолета от състава на военната ни авиация. По време на парада беше демонстрирана и ретро техника от времето на Втората световна война. При изпълнението на националния химн бяха изпълнени 20 артилерийски салюта.
 
 

 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"