Ефикасно лечение на рак с 4 съставки

Ефикасността на рецептата се базира на 2000-годишна индийска традиция. Продуктите, които използваме, са използвани в древносттта, а изследователите са провели повече от 5000 медицински проучвания, които доказват лечебните възможнасти на това средство.

Редовната употреба на тази терапевтична смес намалява развитието на рак до минимум.

Някои експерти са съгласни, че това лекарство може дори да излекува тази смъртоносна болест.

Съставки:

1 супена лъжица зехтин (може да се използва сурово и органично кокосово масло)
1/4 ч. л. черен пипер
1/2 ч.л. джинджифил
1/2 ч.л. куркума

Приготвяне:

Смесете добре всички съставки. Може да добавите тази пикантна смес към салати, меса, супи и яхнии, макар че експертите смятат, че за максимални резултати трябва да използвате тази смес в чист вид.

Пийте веднъж дневно, за да предотвратите рак, и 3-4 пъти на ден, за да унищожите анормалните ракови клетки.

Каква е тайната на тази рецепта?

Черният пипер подобрява усвояването на куркумина, активната съставка в куркумата. Според последните научни изследвания, пиперинът, активната съставка в черния пипер, помага на усвояването на куркумин с 2000% и увеличава неговата бионаличност.

Самият джинджифил има силни противоракови, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Той има способността да блокира канцерогенните фактори и да потиска възпалението.

Джинджифилът се използва широко за лечение на гадене и повръщане, а също, стимулира здравословния процес на изгаряне на мазнини и детоксикация.

Куркумата е най-мощният компонент на тази рецепта и отдавна е оценена заради нейните противоракови, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Хроничното възпаление е основната причина за диабета, сърдечно-съдовите заболявания и рака. Куркуминът също така има противовъзпалителни свойства.
Проучванията са доказали, че средствата на алтернативната медицина, които се основават на консумацията на куркума, предоставят удивителен ефект срещу рака на панкреаса, яйчниците, гърдата, простатата, мозъка и дебелото черво.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"