Бере се заедно с клонките, докато цъфти – за 4 дни изкарва излишната сол от тялото и си като нов:

Всеки, който е имал този проблем, знае колко е неприятно – солните отлагания в организма се трупат именно в ставите и причиняват болка и неподвижност. Съществуват редица медикаменти, които облекчават това състояние, но днес ние ще ви научим как да изкарате излишната сол от тялото (и в часност от ставите) с помощта на ароматната липа!

Основното нещо е да не забравяме да накършим липовите клонки  по време на цъфтежа им – така лекарството ще е най-ефикасно.

липов цвят

Приготвяне на отварата:

Поставете клоните с листата и цветовете в голяма тенджера (поне 10-тина литра), залейте ги с вряла вода и варете на слаб огън за около 30 минути.

Приложение:

Най-добре пригответе отварата сутрин.

Вечер я загрейте до приятна температура, изсипете част от отварата в леген и накиснете вътре краката си (за предпочитане до глезените). Завийте краката с одеяло, така че да са добре „опаковани“ и стойте така за 30-40 минути.

Продължителност на лечението:

Правете процедурата 3-4 поредни дни. Използвайте същата отвара – това, че престоява, я прави още по-ефикасна. Но по време на тези 30-40 минути киснене постоянно доливайте топла отвара в легена.

Завършване : 
– След процедурата поставете вълнени чорапи и легло. Този бульон изтегля сол от всички стави. И ние само блъскахме крака !!! Когато тя минава – дори не забелязваш. Изглежда и не нарани нищо!

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"