Истинската причина Емо Чолаков да напусне БТВ е четирицифрена – ето къде отива симпатягата:

След като Емо Чолаков заяви, че напуска БТВ, всички отдадоха това на евентуален конфликт . Дори отидоха и по-далеч, като обявиха за камък на раздора бившата му колежка Натали Трифонова .

Оказа се, както обикновено, че истината съвсем не е тази.Това са просто слухове и причината за напускането му е друга.

Емо Чолаков и Натали Трифонова

Решението на синоптика е продиктувано от финансови мотиви.

Разочарован от ниското заплащане в бТВ, той дълго време се оглеждал за подходящата работа. След като открил мечтаната позиция, Емо Чолаков дори за миг не се замислил и депозирал молбата си за напускане.

Бившият синоптик ще започне работа на летище „София“. Той ще стане част от екипа на държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“. Основното задължение на Чолаков ще метеорологичното обслужване на полетите. Позицията му е ключова, тъй като климатичните условия са от изключително значение за въздушния транспорт.

На новата си позиция Емо Чолаков ще получава месечно възнаграждение в размер на 5000 лв. Освен това той ще има възможността да ползва куп придобивки – евтини самолетни билети за себе си и за семейството, безплатни карти за градския транспорт, бонуси за Коледа и Великден, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"