Ужас в Югозапада: Мъж се влачи по земята и крещи, а момиче полетя от 7 етаж! (СНИМКИ) |

Смразяваща кръвта нощ – така може да се определят събитията, станали в Югозападна България през последните часове.

Млад мъж изплаши жители и гости на Благоевград. Той вдигнал екипи на Бърза помощ и полицията на крак. Мъртво пиян, 30-годишният се опитвал да пролази разстоянието от закусвалня „Бакалов“ до МОЛ Ларго.

Инцидентът станал снощи около 23:00 часа, уточнява struma.com.

Минувачите се опитвали да му окажат помощ, но той не бил в състояние да обясни какво му е. За минути на място се появили патрул и кола на Спешен център.

Обърканият младеж, който крещял неразбрано, едва бил качен в линейката. От Спешния център обясниха, че това не е единичен случай, особено покрай празниците.

Все повече млади хора злоупотребяват с алкохола и се оказват „гости“ на благоевградските медици. Някои от тях проявяват и агресия, за овладяването на която се наместват органите на реда. Проблемът е сериозен и се задълбочава от факта, че в Благоевград от години няма отрезвително отделение и спешните екипи и полицията много често се превръщат в укротители на пияни и дрогирани младежи.

Гледката снощи бе тъжна, добре облечено младо момче в безпомощно състояние да се търкаля по земята, заради препиване. 
Междувременно пък се разбра, че 19-годишно момиче от Дупница се хвърли от 7-ия етаж на блока, в който живее с родителите си. До драматичната ситуация се е стигнало след скандал с приятеля й, пише struma.bg. 

Инцидентът станал тази нощ в жк. „Бистрица”. 

Момичето веднага е транспортирано в частната болница в Дупница с политравми. Тази сутрин е откарана за „Пирогов”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"