Близки на Звяра от Кипър с шокиращи разкрития за жестокия убиец |

Близки и приятели на жестокия кипърски сериен убиец Никос Метаксас са в шок и не могат да повярват, че армеецът стои зад жестоките престъпления. Те го описват като добър, скромен и много дружелюбен човек.

35-годишният мъж е разведен, има две малки дечица.

В Нацгвардията Метаксас също бил уважаван от всички.

В свободното си време се занимавал с фотография и дори си сътрудничел с няколко издания, на които пращал пейзажи.

Припомняме, че майката на 35-годишния сериен убиец на жени от Кипър е българка. Тя е от Стара Загора, баща му е кипърец, следвал у нас. Двамата се запознават като студенти, имат две деца – Никос и по-малката от него Лени. Разводът между родителите е тежък и скандален. 

Потвърдено: Звяра от Кипър е българин! Смразяващи разкрития 

Криминалистите са на мнение, че Метаксас харесва вниманието на журналистите и изпитва истинска наслада, когато разказва за жестоките си престъпления.

Полицията в Кипър продължава да търси труповете на жертвите на първия сериен убиец. До момента са намерени телата на четири от жените, ликвидирани от хладнокръвния военен.

Първият от трите куфара с телата на жертвите, който заподозреният призна, че е изхвърлил в Червеното езеро, бе открит в неделя. В него имаше труп на зряла жена, облечена и циментов блок за тежест.

В езерото, според 10-те страници показания на изверга, има още два куфара. Разследващите вече са успели да определят координатите им.

Акцията в отровното езеро се провежда при изключително трудни условия, но следователите са категорични, че ще продължат, докато не намерят всички куфари. 

Разследващите не изключват броят на жертвите му да се увеличи. За последните четири години в Кипър са изчезнали 32 жени.

Четири от тях са имали регистрация в сайта, в който Метаксас се е подвизавал под името „Орестис АПОЕЛ” и се е запознал с жертвите си.

Пред съда офицерът разказа, че е убил пет жени и две малки момченца.

Междувременно в Кипър пристигнаха и експерти от Скотланд Ярд, които ще помагат с разследването. 

Превод

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"