Очевидец с шокиращи детайли за смъртта на изписания пациент пред 5-та градска |

Детайли за потресаващата смърт на току що изписан мъж пред 5-та градска болница разказа очевидецът на инцидента Пламен Стойков. За неописуемата трагедия съобщи още вчера привечер.

Според директора на болницата никой лекар не е знаел, че пред лечебното заведение има човек в безпомощно състояние, предава Нова тв.

Очевидецът обаче разказва, че многократно търсел съдействие от болницата, молел се някой да излезе и да помогне на близкия на неговия приятел.

Те обаче излизали и взимали данните на човека. Той търсил и директора на болницата, но отново не бил отразен. Накрая линейката дошла с огромно закъснение.

„Изчаках навън. Човекът излезе подпиран от племенника си, но се отпусна буквално на 10 метра от вратата и не можеше да стане. Казваше, че не се чувства добре и повтаряше „боже, боже“. Разпитваха ме от коя хирургия е, казах, че не знам. Излезе дама и пита за социалния му статус, дали е женен и осигурен. После излезе друга и вика, че е пълно с клошари, търсещи дом и място където да ги къпят. Дори ме попита риторично: „Искате ли да го качим на машина, та да видите, че е добре“. Казах й, че видимо не е добре. После излезе вода от белите му дробове“, разказва мъжът.

Директорът на болницата Борил Петров от своя страна заяви: „В момента тече проверка между колегите дали наистина е било така. Ще разчитам на техни мнения, на регистратура и на персонала. Получил е т.нар. внезапна смърт, много могат да са причините и не са ясни все още“.
 


Изпълнителният директор на 5-та градска болница

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"