Още се коментира страстната целувка между Анджелина Джоли и брат ѝ, която не е много прилична между брат и сестра

Какво се случва между Анджелина Джоли и брат ѝ-Ето и по-големия ѝ брат, за който никой нищо не говори!

Много известни личности имат еднакво талантливи братя и сестри. Но за съжаление, те често остават в сянката на по-успешните си роднини. Красивата Анджелина Джоли винаги е давала на обществеността да говори за нейната връзка с всеки от сегашните й бивши съпрузи, нейния родителски подход и, разбира се, личния живот след развода си от Брад Пит, когото тя се опитва да задържи.

 

Дори и най-отдадените фенове на актрисата може да не успеят да си спомнят, че в края на 90-те години брат й Джеймс Хейвън често я придружаваше на различни събития.

 През последните години обаче не се чуваше много за него. В същото време много от тях намират за интересна връзката между двамата.

 

Джеймс е по-големият брат на Анджелина и първородният на Джон Войт и Марчелин Бертран.

След като родителите се разведоха през 1976 г., тригодишното момче и едногодишното момиче останаха при майка си и дълго време прекъсват общуването с бащата. В зрелостта си Джеймс отказал второто име на Войт, с което се опитал да се свърже едва след 2007 година.

Роден в актьорското семейство, братът и сестрата очакваха една и съща кариера. След завършване на обучението си в Бевърли Хилс, младежът влезе в Американското училище за кино-телевизия, получи награда „Джордж Лукас“ за първия студентски филм, който режисира, разбира се, с участието на сестра му.

Актьорският дебют на Джеймс е филмът „Джия“, чиято сестра играе главната роля.

Впоследствие той представя незначителни герои във филми с нея и нейния втори съпруг, Били Боб Торнтън. Между другото, смяташе се, че Хейвън е успял да е в добри отношения с всеки от съпрузите на Джоли и е бил много близък с децата си.

През 2005 г. той обръща кариерата си и става изпълнителен продуцент. Хейвън се фокусира върху създаването на филми за защита на хората и животните, както и за екологични проблеми.

Много малко се знае за личния живот на актьора и продуцента. Той не е женен и няма данни за децата му. Въпреки това, известните брат и сестра шокираха публиката няколко пъти с целувки, по-страстни от тези, които са подходящи между брат и сестра. Мнозина все още помнят Оскарите от 2000 година.

Джоли и Хейвън по-късно прогоориха за този инцидент в интервю за PEOPLE .

Haven по-късно каза пред Daily Mail, че той и сестра му са били близки в детството си. Те защитават и  майките, а по-късно се обвързват с благотворителност и грижи за жени и деца, които, подобно на Марчелин, се намират в трудни ситуации.

Джеймс не губи съня си от факта, че никога не е станал толкова известен като сестра си. Той е посветил много време на благотворителност, заснема филми на горещи тематики, надяваше се да се срещне с подходящата жена и се задържа близо до сестра си. Такива силни семейни връзки са много редки. Но в края на краищата това е начинът, по който трябва да бъдат, нали?

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"