Помните ли адреналинката Ени от „Господари на ефира“? Не е за вярване какво прави в момента (СНИМКИ/ВИДЕО)

Първата адреналинка в „Господари на ефира“ – Евгения Радилова – Ени слави България в Америка. Тя е част от киноиндустрията там – тя е актриса, режисьор и продуцент. 
 

„След много труд, най-накрая започват да се появяват много интересни работи”, признава тя.
 
„Имам голяма обич към предаването „Господари на ефира“.

От Малин Кръстев и Зуека се научих на актьорско майсторство. Всичко за мен беше учение в шоуто. Тогава бях едва на 18 години. Три години бях адреналинка. Не може завинаги да правиш само едно нещо”, каза тя.
 

„Приеха ме във Витис. Заснех първия си филм – „Грешница“. Започнах кариерата си в България, но Господ имаше друг план за мен. На 22 години заминах за Ню Йорк. Животът е много труден, но има много неща, които те зареждат. Започнах за една година да работя всичко възможно, което изискваше да не говоря, защото не знаех английски – раздавах листовки например. Започнах да уча английски. Беше ми много мъчно за България и за моите приятели, но исках да се развивам“, поде Ени.
 

„Системата на обучение в САЩ е много различна. Започнах от нулата в една академия. Спечелих медалът й за най-добра актриса през тези години. Последваха главните роли в театъра. Започнах да участвам и в големи телевизионни сериали“, призна тя.
 

„Когато Алек Боудуин гледаше как играя, аз просто треперих. Сега най-новото нещо, което ми се случи, е режисурата. В момента съм в България, защото представям първия си филм“, заяви Ени и добави, че в момента преподава актьорско майсторство на китайчета.
 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"