Младеж „лъска пищова“ грешно и го сполетя кошмар, докторка обясни причината

24-годишен мъж, отказващ да сподели името си по обективни причини, пристигнал в Секс клиниката (телевизионно риалити) с оплаквания за невероятни болки по върха на члена, както и от съвсем скоро време – есенция за убиване на всяка страст в жената.

Проверката на д-р Наоми показва, че по члена има гъбички наречени „Смегма“.

Пациентът споделил, че началото на кошмара започнал, когато кожичката му не можела да се връща на правилното място след секс игри, както и след мастурбация. В началото липсвала болката, но след време започнал кошмара и определено причинявал сериозни болки.

Според лекарите мъжете трябва да дърпат кожичката и да мият члена си при всяко посещение под душа. Оказва се, че пациентът, е пропускал тази подробност в следващите 24 години и благодарение на това е успял да хване гонорея и и някои други не толкова прилични бактерии.

Краткият урок по хигиена трябва да покаже, че всеки път, когато сте под душа, взимате сапуна и започвате да действате активно. Това е единственият начин да се разделите с натрупаните бактерии. Мислете за всичко това, като за онзи виц с „Намазваш главичката и го“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"