ПОКЪРТИТЕЛНА ИЗПОВЕД: Наталия Гуркова проговори след екзекуцията на съпруга й – хороскоп отпреди 13 години предсказал с точност събитията в живота й

Наталия Гуркова проговори за пръв път след смъртта на съпруга й Джордже Михалевич. „Още не съм готова да говоря за това. А и, разберете ме, след всичко, което се изписа, моите думи просто потъват между стотици неистини. Искам само да се знае – любовта ни с Джордже бе истинска от първия до последния момент.

Той ще е вечно жив в сърцето ми”, каза Наталия в интервю за столичен седмичник. 

Тя изтъква, че преди 12-13 години покойният вече астролог Иван Станчев й направил хороскоп, който тя скоро открила и се оказало, че е изключително точен във времето. Дали обаче е предсказал трагичните трусове в живота й красавицата не уточнява. Казва само, че е направен преди да замине да живее в чужбина и че напоследък също се обръща към звездите, съветвайки се със Стилиян Иванов.

За пореден път красавицата разказва за новото предаване „Те са”, на което ще бъде водеща: „Те са“ е един нов и различен проект, където ще представим интервюта с успели личности от различни сфери – шоубизнес, спорт, политика по един необичаен начин и в типична за тях атмосфера. Различна ще бъде също и средата на разпространение – ще се гледа не по телевизия, а в социалните мрежи и интернет портали. Стилиян е режисьор с богат опит и гениални идеи. Изключително умен и мъдър, от който можем само да се учим. Критичността е негово качество, което много уважавам. Винаги е удоволствие да се работи с него. Обади ми се неотдавна, покани ме и… взех, че приех. Имах нужда от това професионално предизвикателство“.

Миската обяснява и как минава един неин ден. Събужда се рано, към 7 ч, приготвя и изпраща децата на училище и детска градина, след това прави тренировка във фитнеса.

Стреми се да спортува поне по час на ден, за да не губи тонус и форма, така изхвърляла и натрупаната отрицателна енергия. След тренировката се захваща със задачите за деня, които никак не били малко. Наталия обядвала набързо – сама или с приятелка, а в късния следобед прибирала децата и ги водела на уроци. Вечерите прекарвала със семейство си или с приятелки. А напоследък подготвяла предаването. 

Най-голямото щастие за Наталия са децата. „Нищо друго не може да се сравни с тази радост. Всеки ден благодаря на Бог за щастието, че съм майка на тези две прекрасни деца. Те ме крепят и са моята опора“, споделя красавицата.

На въпроса „Урок или изпитание е материалното богатство за човек“ Наталия също отговаря доста интересно: „Богатството е изпитание и определено не е за всеки. То идва и вижда дали можеш да го носиш, ако не можеш, просто си отива. Животът на богатите е много по-труден и по-сложен от този на другите. Тези, които нямат, си мислят, че щастието е в парите и или че ако имат пари, биха решили всичките си проблеми. Но когато ги имат, виждат, че нещата не стоят точно по този начин. Парите никога не са били самоцел за мен“.

Мис България не желае да коментира дали е милионерка в диаманти и имоти, тъй като в България хората са пословични със завистта и злобата си. „Учудвам се откъде толкова много хора намират енергия и сили да подклаждат омразата и злобата си и не осъзнават ли, че негативните емоции тровят предимно тях“, изумява се миската. А за страховете си признава, че един от най-големите й е за децата. 

Най-хубавите мигове в живота й са раждането на децата й, деня, в който е срещнала Джордже, сватбата й с него. В професионален план – победата й в конкурса „Мис България”, доброто представяне на „Мис Свят” и редица международни конкурси, утвърждаването й като модел. Искрено се надява, че най-хубавото тепърва предстои.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"