ДРАМА! Тони Димитрова с тъжен рожден ден: Празникът ми започна на гробището в Бургас

По възможно най-тъжния начин е започнал рожденият ден на Тони Димитрова. Изпълнителката на „Ах, морето“ имаше празник на 10 януари, но от пет години насам го посреща със смесени чувства. Причината е, че през 2014 г. на този ден към небесата се понесе Гого Найденов от „Тоника“.

 

Айтозлията се бореше с тежка болест. Първоначално поставената му диагноза бе синдром на ЛАС (летерална амиотрофична склероза). В последствие се оказа, че страда от лаймска болест и че е лекуван неправилно. Наложи се Гого да чисти организма си от тежки метали, натрупани от продължителното пиене на лекарства.

„Две години преди да си отиде го оперираха на 10 януари. С Ева бяхме в болницата при него. Телефонът ми непрекъснато звънеше, така тя разбра, че имам рожден ден. Когато Гого си отиде, научих това по много кофти начин. Бях поканена да гостувам в телевизионно предаване. Минути преди да вляза в студиото, ми звънна телефонът. Наш общ приятел ми съобщи, че Гого е починал. Очаквах да ми честити рождения ден, а той ми поднесе лошата вест. Влязох в рев с предаването, едва се успокоих…“, спомня си Тони в интервю пред седмичник.

Тази година на 10 януари певицата и колежката й Ева отишли на гроба на Найденов в гробищния парк в Бургас. Двете жени направили малка панахида в памет на обичания изпълнител.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"