Чаровно момиче никога няма да забрави почивката си в Родопите, която преобърна живота й

Романтично предложение за брак на Фотинските водопади получи възпитаничка на Музикалната Академия в Пловдив. Чаровната Диляна въобще не очаквала, че почивката в Родопите ще стане един незабравим момент от живота й.

Нейният любим Михаел, пък по никакъв начин не издал какво подготвя за жената, която е успяла да вземе ума и сърцето му. 

Двойката, която е родом от град Варна, планирали да прекарат уикенда в така любимата им Родопа планина.

 По път те се отбили през град Батак, за да разгледат забележителностите, които предлага историческото място, a oттам се насочили към Цигов чарк.  Въпреки снежното и студено време, Диляна и Михаел решили да посетят така известните Фотински водопади.

Минусовите температури не попречили ни най-малко на младежът да падне на колене пред своята половинка и на фона на снежната картина да направи своето предложение за брак, пише trafficnews.bg. В тишината се чул така желаният отговор „да“, а прекрасния момент двамата запечатаха с романтични снимки.

„Нека в този ден поставим началото на нашата безкрайна приказка – ДА“ – написа безкрайно щастливата и вечно усмихната Диляна. Снимката успя да събере над 700 лайка, както и много поздравления от роднини, приятели и много колеги от музикалния бранш.  След като завършва АМТИИ в любимия й град Пловдив, варненката се прибира в родния си град, където в момента е преподавател по народно пеене в училище и в детски комплекс, както и диригент на народен хор „Българче“, Одк Варна. 

Огънят на любовта им с Михаел пламва през месец септември миналата година, когато той попаднал на нейна музикална изява в заведение в морската столица, и се влюбил от пръв поглед. Няколко месеца по-късно, водопадите край Фотиново замлъкнаха, опиянени от романтичното предложение…
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"