Невероятни истини и лични признания в едно от последните интервюта на Иван Ласкин (ВИДЕО)

Не ме интересуват помпозните неща. Не искам да напълня зала 1 на НДК. Искам един човек да ме гледа, за да ме харесва. Да напълниш зала е бизнес.

Да те гледа един човек е изкуство. Това каза Иван Ласкин през 2016 г. в интервю с Мон Дьо по Нова тв. Срещата им се проведе в ханче близо до Пасарел, от където е бабата на вече покойния актьор.

„Понякога съм избухлив, мога да нагрубя, но умея да се извинявам. Аз съм силен да помагам и съм слаб да помагам“, казва актьорът.

Запитан за тогавашния скандал със сланината, Ласкин отвръща: „На тези, които се разправят със сланината – никога няма да го отнемете това. И запомнете едно: българинът по времето на турското робство се е крил и е варил ракия и е оцелял. Недейте да взимате табиета на прадядовците си, дядовците си и бащите си, които са ви отгледали – да ми стъпите тука и да ми кажете, че не трябва да ядете сланина“.

На въпрос на кого в държавата би се доверил само с едно ръкостискане, великият актьор казва: „Много харесвам Фандъкова. Видях й го в очите един път, когато дойде до вкъщи по повод местен проблем на квартала. Гледам на хората в очите и виждам кой е читав. Много я харесвам и бих я подкрепил винаги“.

Запитан в онзи момент срещу какво и кого се бунтува, Ласкин отвръща: „Когато една страна с население от 4,5 млн.души събира армия от почти милион и тръгва на война, тази страна искам да се върне. Не да ходим на война, а да има единство, защото ние не сме единни. Сандански не обича Петрич, Бургас не обича Варна… Не мога да го разбера. Ние сме едно. На парламента какво пише: „Съединението прави силата“. Какво съединение? Ние сме разединени“.

На въпрос нищо ли добро не се случва според него актьорът отговаря: „Нищо ли добро не се случва според теб? Не, хората са добри. Българинът е изключителен човек и наистина е състрадателен, нищо че снимат с камери, докато бият момче. Просто през последните 25 години той беше унищожен и е толкова страхлив от това, което ще му се случи, че предпочита да дръпне пердето, вместо да отвори прозореца и да крещи през него“.

Цялото интервю вижте във видеото: 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"