Съберете ръцете и проверете тази линия. Случва се само при 10 % от хората! Вижте какво означава!

Хиромантията е древно изкуство и е била използвана през времената от Аристотел до Александър Велики.

Въпреки, че се смята за псевдонаука, много хора вярват, знаейки, че е възможно да се направи оценка на характера или на бъдещето. Една от най-забележителните линии на дланта се намира точно под основата на пръстите на ръцете и се нарича линията на сърцето.

Тя носи основната обща информация за човека и за неговите емоции.

Обикновено линията на сърцето започна в края на дланта, под кутрето и извитата крива върви към показалеца и средния пръст. Много е важно къде завършва тази линия.

Най-разпространеният завършек е мястото между показалеца и средния пръст. Хората с такава линия на сърцето са готови на компромиси, те са дружелюбни и открити, но не и натрапчиви.
Ако линията на сърцето е къса и права, човекът е по-скоро сдържан в своите емоции и предпочита да таи всичко в себе си.
Ако линията върви към показалеца и свършва под него, човекът е склонен към перфекционизъм, идеализира всичко и изисква същото от другите.

Сега съберете двете си ръце, като дланите трябва да са перфектно подравнени и нека да разгледаме. Дали и как съвпадат сърдечните линии може да предскаже разни неща за любовния ви живот.

Ако линията на сърцето на дясната ръка е по-висока от тази на лявата ръка , това може да означава, че сте добър любовник. Тези хора са по-мъдри от възрастта си и са склонни да бъдат привлечени към старите души. Също така, тези хора са склонни да живеят свободно и не се интересуват много за това, което другите мислят за тях.

Ако линията на сърцето на лявата ръка е по-висока от тази на дясната , това може да означава, че лицето е по-независимо. Можете да се насладите и обичате предизвикателствата и същевременно не се взимате търсенето на любовта ужасно сериозно. Любовта не е нещо, което те активно да търсят.

Ако сърдечните линии съвпадат , това са спокойни хора, които са склонни да бъдат много грижовни и се считат за добри родители. Не обичат промените.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"