И полезното и вредното се влиза през ходилата! Залепете това на крака и ще изсмуче всички гадости от организма! Ключът към крепкото здраве

Детоксикацията позволява поддържането на добро здраве. С помощна на прочистването на организма се постига по-ефективно отслабване.

Има различни методи на детоксикация. Някои от тях са доста сложни и задължително се провеждат под лекарско наблюдение.

Преди да пристъпите към прочистване на тялото, е необходимо да се консултирате с лекар, който да прецени дали процедурата не е противопоказана на общото ви здравословно състояние. Например при диабет, ниско кръвно налягане и проблеми със щитовидната жлеза популярните начини на детоксикация са неприложими.

Ето няколко лесни начина за детоксикация, които може да приложите и у дома!

В продължение на седмица пийте на гладно зеленчукови сокове или топла вода с лимон. Така ще подпомогнете работата на черния дроб. Изключете храни със съдържание на захар, пише lekuva.net. Те нарушават баланса на чревната флора и благоприятстват развитието на „лошите“ бактерии.

 

Ако не можете да се справите с апетита за сладко, залъжете го, като добавяте малко канела към някоя напитка или ястие. Включете във всекидневното си меню кисело мляко. Богато на пробиотици, то освобождава организма от вредни натрупвания и укрепва имунната система. Освен това подпомага усвояването на повече полезни хранителни вещества.

Може да вземете и вана с английска сол (магнезиев сулфат). Разтворените във водата кристали задействат процес, при който се извличат вредните токсини от тялото.

Пластири за детоксикация, които се залепят за ходилата, се продават в аптеката. Бихте могли и сами да си ги приготвите. Смесете куркума, стрити листа зелен чай, цвят от лайка, 2-3 стрити таблетки витамин С, бебешка пудра. Добавете малко вода, за да се получи гъста кашичка. Нанесете я върху 2 марли, поставете на стъпалата и увийте с фолио. Оставете пластирите да действат една нощ, за да абсорбират натрупаните токсини.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"