Малко смях: Ето как ще си възстановяваме изборните права, ако изпуснем гласуване

Няколко часа след като депутатите приеха измененията в Изборния кодекс и стана ясно, че ще се гласува, сатиричният сайт Зевзеци публикува своята интерпретация на това как ще се възстановяват изборните права, ако не гласуваме на дадени избори. Именно това е наказанието, което ще ни сполети, ако не се възползваме от правото си на глас – отписване от списъците. Zevzeci.net описаха възможен сценарий на това как ще възстановяваме правата си след това

Публикуваният текст няма нищо общо с действителността и е художествена измислица
Ето и самият текст:

Народното събрание прие задължителното гласуване, като всеки човек, който си позволи да не гласува ще бъде отписван от избирателните списъци. Нказанието е по- добрият вариант в сравнение с алтернативи като да те хвърлят в дупка с отровни змии, да ти отрежат дясната ръка, да те набият на кол, да ти вземат цялото имущество и да го запалят пред очите ти, но да си признаем има своите минуси.

Ако по някаква причина не успеете да отидете до урните в деня на изборите след това ще трябва да инвестирате пари, време и нерви в това да възстановите това свое право. Ние то Зевзеци ви представяме кратък анонс на това какво ще трябва да направите, за да си възстановите избирателните права.

На първо място ще трябва да откриете администрацията. Това ще бъде направено като игра от серия от загадки, които ще трябва да решите. Ще се отива в една сграда, от където ще ви пращат, после в трета, за да разберете, че в крайна сметка още в началото сте били в правилната сграда, но на съседното гише. Пред всяка от трите сгради, които ще посетите и ще чакате на опашка, ще има определени трудности, които ще трябва да прескочите. Така например, за да влезете в първата сграда ще трябва да преминете през тесен въжен мост, на който няма да има никакви парапети. Под моста ще има ров с заострени колове. Когато го преминете, ще трябва да решите определен пъзел, за да можете да отключите входната врата. Там ще ви посрещне триглаво куче, което ще е генномодифицирано от куче, вълк и чакал. То вече е възложено на БАН да бъде създадено. Ще трябва да намерите начин да го преодолеете и едва тогава ще стигнете до гишето.

Втората сграда ще се намира зад добре укрепени стени, а пред тях ще има ров пълен с вода. Във водата ще плуват кръвожадни крокодили внос от Египет. Те ще бъдат хранени само два пъти годишно, за да са още по- кръвожадни. Ще трябва да намерите начин да преплувате рова и да прескочите 40-метровия зид, за да влезете във втората сграда.

Третата сграда достъпът ще е по-лесен. Там ще се влиза нормално, а в антрето ще има 3 врати. Само една от тях ще е вярната, а зад другите две ще се крие сигурна и ужасяваща смърт. Зад първата врата ще има рояк със стършели убийци, които ще бъдат държани в постоянно изнервено състояние чрез система за пушеци, които ще бъдат пускани в стаята. Другата врата ще бъде поставен спрей, който при отваряне на вратата ще се впръсква в лицето на посетителя. Той ще заразява сгрешилия с мутирала ебола, която ще води до моментална агония и смърт до няколко часа.

В крайна сметка, ако успеете да преминете през всички тези препятствия, ще трябва да заплатите кило и половина кръв, метър кожа, да подпишете, че преотстъпвате душата си на дявола, да предадете на държавата първородния си син, който да бъде изпратен в еничерски корпус и правата ви ще бъдат възстановени.

Мартион

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"