Запознайте се с магията на планините и мечтите чрез картините на Михи

Талантливата млада художничка прави първата си изложба

Младата и талантлива художничка Михаела Иванова прави своята дебютна изложба утре. Тя ще представи своето творчество в Клуба на пътешественика, като изложбата е със заглавие „Планини и мечти“. Началният час на събитието е 19:00 часа, а датата е 17-ти март.

„Казват, че човек не може да живее без мечти.

Без да дири онази частичка щастие – невидима за очите, но тъй ценна за душата. Без да утолява жаждата си за вътрешен мир и хармония.“, пише Михи в поканата!

Младата художничка е студентка по ПР в Софийския университет. Преди година тя напуска работа, за да може да се отдаде на своята мечта, да пътува и да рисува. „Изложбата /темпера, акрил, акварел/ представя мечти и планини, преплетени в едно. Включва непоказвани до сега платна. Тя е за теб. За мен. За всички нас, които усещаме пътешествията сред големите склонове по онзи начин. За всички нас, които предпочитаме вятъра, снега и тежкия път пред блясъка на града“, казва Михаела.

Нейни работи могат да бъдат видяни на страницата й Mishini creative, но те няма да развалят изненадата ви, ако решите да посетите изложбата. Авторката обещава да покаже напълно нови картини, които за момента пази в дълбока тайна.

Ако утре не можете да отскочите до Клуба на пътешественика, изложбата ще е там до края на месеца. А ако решите да отделите време и да се запознаете с този млад талант, със сигурност няма да сгрешите.

Мартин Атанасов

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"