Вие говорите! Втори лифт над Банско трябва да има

Битката за новите лифтове на Банско наистина е ожесточена. Това показва и нашата седмична анкета, в която ви попитахме дали трябва да има втори лифт на Банско. Близо 53% от отговорилите са на мнение, че трябва да бъде издигнат втори подобен лифт. Тук подчертаваме, че въпросът ни беше само за това дали е нужен втори лифт над Банско, а не за разширяване на ски-зоната и допълнително застрояване.

28% от запитаните са категорични, че трябва да има втори лифт на Банско и местните хора да се препитават от туризма. Малко по- малко са тези, които също са съгласни с лифта, но само след щателни проверки и оценки от държавата. За този отговор са гласували 24, 6% от запитаните.

Против лифта са 32, 2% от анкетираните. От тях 18, 5 на сто смятат, че един лифт е достатъчен и ски- зоната е достатъчно голяма. 13, 7 на сто пък смятат, че не само не бива да се строи втори лифт, но и концесията на „Юлен“ трябва да бъде развалена.

15, 2% от анкетираните пък не заемат страна, като отбелязват, че това си е местен проблем на Банско и жителите там сами трябва да си го решат.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"