Кои са четиримата „миротворци“ на околовръстното, които избиха зъбите на млад мъж?

Станаха ясни имената на биячите, които налагат безжалостно шофьор и съпругата му с метални пръчки на околовръстния път в София. Изживяващите се като 90-тарски мутри са Христо Христов, Мартин Марков, Георги Близнаков и Александър Гечев.

 Припомняме Ви, че вчера около 17:40 часа е получен сигнал в Четвърто районно управление в СДВР за нанесен безпричинно побой на В. Н. на гр. София на бул.

„Околовръстен път“ в гр.София.
При нанесения побой на В. Н. е причинено избиване на предните зъби на горната челюст. Установени са оток, охлузвания и разкъсване на кожата от долната страна на предмишницата на лявата ръка. Тези наранявания представляват средна телесна повреда по смисъла на закона.

Кои са четиримата агресори?

Христо Христов – на 22 години, републикански шампион по бокс, баща му, по-известен като Илиян–Щангата има боксова зала в родния му град – Червен бряг. В профила на Христов във Фейсбук има множество картинки, свързани нацизма и комунизма. Чрез една от тях младият мъж зове за присъединяване към Waffes SS – военното подразделение на СС, a на друга е комунистическият лидер Йосиф Сталин, който призовава за разстрел.

христо христов

 stalin waffen ss

 

Александър Гечев на 39 години

александър гечев

Георги Близнаков на 46 години (вляво)

Georgi bliznakov

Мартин Марков – 41 години

 мартин марков

 

 

 

Гергана Георгиева

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"