Конспирации по повод „Досиетата Х“: Изнасилвания, робство и тайни разговори

Тъй като тази година култовият сериал, който всички гледахме въпреки че се страхувахме, „Досиетата Х“ се завърна. И тъй като Скъли и Мълдър се захванаха за работа е време да се завърне и нашата коспиративна класация.

Тази седмица тя е специално посветена на инзвънземните и е съсредоточена в „разкритията“ само на един велик сайт, чиито статии понякога си мислим, че са писани  от Волен Сидеров преди да отиде на „лов за наркотици“ пред НАТФИЗ.

3. Извънземното Джей Род ПРОГОВОРИ: Съвсем скоро-НАЙ-СТРАШНОТО! 

Естествено има и видео, което в никакъв случай не е колаж и определено изглежда реалистично 

„…Джей Род е разкрил, че цялото човечество е застрашено, което сериозно застрашава баланса в неговия свят и далеч не съвпада с плановете на неговите господари, в бъдеще нашите раси ще се съединят! Разкрил е, че има „информация от бъдещето“ и че трябва рязко да променим нещо  или човешката раса е обречена! Последната част от краткото му послание, което е могло да бъде разшифровано от експертите е, „Всичко е във ваши ръце“! Което не трябва особено да ни успокоява имайки в предвид какво се случва в света днес.

2. Всички ДО ЕДИН сме им РОБИ! ГОСПОДАРЯТ НА СВЕТА разкри ИСТИНАТА за България!

Не съм сигурна кое е по-голямото зло в света Рокфелер или Сорос, защото всеки ден „господарят на света“ се сменя. Ето обаче днешното ни предложение:

„Нека погледнем най-простия пример – всеки един от нас, който ползва банкови услуги или има кредит от банка е на практика в техните ръце – в крайна сметка всички банки на планетата, независимо от собствеността им по един или друг начин им се отчитат и са контролирани от тях. Всеки, който работи някъде, реално работи за тях. Всеки един юридически субект /фирма или организация/ в България по една или друга линия е малко зъбно колелце в глобалната машина.“

Най-сетне и можем отново да кажем, че „и ний сме дали нещо на света“ … или на Рокфелер … или на феновете на коснпирациите.

1. БРУТАЛНО! Извънземни опънаха Бай Стефчо в тайна база под Родопите!

Ето това вече е истински случай за разседване. Къде е Дейвид Духовни сега?!?!

„Бай Стефчо се е прибрал след работа във фермата към 8 сутринта на 21 януари тази година към 9:15 вечерта. Спрял джипа си пред къщата , и когато излязъл от колата бил заслепен от ярка светлина. Почувствал остра болка в гърба и изгубил съзнание. Стефчо се е събудил вързан чисто гол по корем на метален плот. Ръцете и краката му били затегнати в краищата на металния правоъгълник с каиши и той можел да движи само главата си. Било тъмно като в рог и студено.

След това станало страшно! Бил приближен от някой. Стефчо чувствал присъствието на „нещо“ в тъмнината. Тогава усетил странен допир на гърба си – подобие на ръка, което било мазно и ледено студено. Тогава Стефчо осъзнал, че присъствието около него не е от този свят!

Това което последвало е наистина ужасяващо. Съществата, които издавали хриптящи звуци забили няколко дебели игли директно в гръбначния стълб на Стефан. Извлекли проба от костен мозък от гръбнака му, болката била неописуема. След това взели проби от ноктите и косата му, източили му кръв с игла и тръбичка подобни на система в болница.

И след това последвала наистина втрещяващата част. Етдно от хриптящите същества се качило върху гърба на Стефчо и направило най-лошото, за което не искаме да влизаме в подробности. Ужасеният човек не можел да види своя насилник, но усетил мазното му слузесто и студено тяло върху себе си. След около час дошъл ред и на второто същество, което се качило и на свой ред минало човека. По едно време мъжът изгубил съзнание.

Събудил се пред къщата си до колата, точно от мястото, от което бил отвлечен. Бил чисто гол и премръзнал на снега. Травмите от зловещите експерименти били на лице, болката била неописуема.

Потърсил помощ от негов приятел – лекар от София, който имал вила в близко село. Докторът установил ужасните рани и разкъсвания по тялото на възрастния мъж. Имало ясни следи от блудство. Стефчо отказал да отиде в болница и да си издаде медицинско, страхувайки се да не бъде помислен за луд.

Подобен ужас не е сполетял само Бай Стефчо. В района около Родопите има десетки случаи /може би стотици неоповестени/, където нормални хора са отвличани в странна лаборатория, където са им извършвани ужасяващи експерименти и са били малтретирани от странни същества. Случвало се е на мъже и на жени…..Според водещи уфолози, агресивна раса извънземни имат няколко бази в Родопите, построени преди повече от 70 години. „

 

Толкова силна и реалистична история. Всъщност ако хората ползваха въображението си за нещо полезно, най-вероятно щяха да спечелят нобелови награди за литература.

 

Бъдете усмихнати, честит петък!

 

 

Гергана Георгиева

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"