Вашият глас: Годишната винетка е най- популярна на пазара

Годишната винетка ще е най- търсена тази година, въпреки повишаването на цената. Това показва седмичната ни анкета, в която Ви попитахме „Каква винетка ще си закупите“. Практически годишната винетка дели първото си място с тези, които няма да си купят никаква, но предимството й пред останалите е смазващо. Едва 4 гласа делят посочилите годишния стикер от тези, които няма да купят никакъв.

Над 95 на сто от тези които са потвърдили, че ще си купят винетки са казали, че ще си купят годишна винетка. Явно по- високата цена на стикера не може да спре интереса към тях, въпреки общото недоволство. Преднината е смазваща, като несъмнено това ще са най-купуваните винетки. В другата крайност са месечните. Едва 1% (0, 5% от всички гласували)  от запитаните са казали, че ще използват именно този стикер. Явно е, че самият стикер не е и много рентабилен.

Седмичната винетка има близо 4 пъти повече почитатели, като този стикер ще бъде взет от 3, 9 на сто от казалите, че все пак ще си купят винетка и 1, 9 на сто от всички анкетирани. Явно седмичната винетка има своя пазар.

2, 9 на сто от всички запитани са казали, че все още не са преценили, но най- вероятно ще си вземат винетки.

Мартин Атанасов

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"