Осем пластични операции на звезди с потресаващи последствия (СНИМКИ)

Американската обсесивна мания за красота струва скъпо. Сайтът FitTips4Life направи класация на най-страшните резултати от пристрастяваето към пластичните операции на звездите.

Явно и „лекарите на богатите бъркат“, но някои от тях по-добре да бяха се насочили към друга професия.

И въпреки че повечето корекции целят по-изтънен външен вид, идеите за някои хора за перфектно тяло са отишли в напълно погрешна посока:

 

1. Андреса Ураш 

Известният модел си направи пластична операция на бедрата. В крайна сметка обаче хирургическата намеса доведе до „гниене на мускулите“, а имплантираните пълнители с хидрогел са застрашили живота ѝ, след като са се абсорбирали от тялото ѝ.

1-Andressa-Urah

2. Донатела Версаче 

През 90-те вицепрезидентът на световната марка се подлага на операция, която ѝ оставя дълготраен спомен…върху устните. Все пак Версаче се възползва от резултата и превръща „нацупените“ устни в нейна запазена марка.

2-Donatella

3. Алесандра Амбросио

Никога няма да предположите, че това красиво момиче от Викториа Сикретс е  легнала „под ножа“ едва на 11-годишна възраст. Според нея ушите ѝ били щръкнали и затова ги „дръпнала назад“, защото искала да бъде модел. Тя намерила лекар в родния си град в Бразилия, който бил извършвал операцията само веднъж преди това. По думите ѝ се чувствала все едно някой е отрязал ушите ѝ. По-късно докторите предложили да поправят стореното, но ужасът, който изживявала накарал модела никога повече да не си помисля за козметични операции.

3-Alessandra

4. Тара Рейд 

Актрисата, набрала популярност с филмите „Американски пай“ си сложила импланти в гърдите и се подложила на липосукция през 2004-та. Резултатът обаче е потресаващ и пред 2006-та тя отново се подлага на болезнена корекция.

4-Tara-Reid

5. Фара Ейбрахам 

Водещата на шоу по MTV се подлага на процедура за удебеляване на устните и ето го резултатът:

7-Farrah

6. Аманда Лепор 

Американската актриса е била вманиачена на тема операции. Заради всички корекции, тя е дамата с най-скъпо тяло на Земята – три операции на гърдите, импланти на седалищните части, пълнители на устните, операци на носа, лифтинг на челото, счупени ребра и много други.

11-Amanda

7. Джослин Уайлдънщайн

Наричана е жената котка, защото се е опитала да изглежда по – „котешки“ за мъжа си с цената на фейслифтинг, уголемяване на устни и повдигане на вежди.

jocelyn-wildenstein-before-plastic-surgery

8. Единственият мъж – Морковът 

Комедиантът, който хората помнят заради зловещото клоунско изражение.

13-Carrot

 

 

 

 

Гергана Георгиева

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"