Вие говорите: Българина иска затваряне на границата и депортиране на бежанци

Смазващо мнозинство от българите не желаят да има бежанци в страната и искат границите на държавта да бъдат затворени за нелегалните имигранти. Това сочат данните от нашата анкета, в която събрахме близо 2000 отговора.

83, 7 на сто от хората са обявили, че искат да бъдат затворени границите, а вскички съмнителни бежанци да бъдат депортирани. Този отговор вероятно е породен от страха, който се настани в обществото ни след атентатите в париж.

Не спомага и пълната блокада на Брюксел заради заплахата от терористични атентати за да се подобри мнението на бългаина към бежанеца.

5, 7 на сто от анкетираните са на мнение, че трябва да бъдат допускани в страната ни като бежанци само жени и деца. Вероятно тук можеше да има повече хора, предпочели този вариант, ако в атенаа в Париж нямаше замесени жени. 4, 6 на сто пък са по средата, като смят, че могат да се допускат всички имигранти, но само след минаване на тест през детектор на лъжата. Така на практика всеки бежанец на възраст над 15 години ще трябва да бъде подлаган на полиграф, за да се види, дали той не идва с различен мотив от този да се спаси от войната и Ислямска държава.

Едва 1, 4 на сто от читателите ни смятат, че няма нужда от промяна на текущия пропусквателен режим през границата.

4, 6 на сто пък заявяват, че темата не ги вълнува.

Мартин Атанасов

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"