5-те конспирации, които превъртяха интернет пространството

Ужас, смърт, зарази и паника се ляха и тази седмица от конспиративните теории в мрежата. Атентатите във Франция, както и взетите днес заложници в Мали, не стигнаха, ами напротив – спомогнаха на хората, които нямат личен живот и търсят неслучайности, да просветят така сляпото ни общество.

Ето и тазседмичната класация на идиотщини, на които силно се надявам никой да не вярва:

  1. Ванга: Европа ще опустее през 2016 година!

Патриотизмът на българите често се изразява в любовта към ракията и футбола, но безспорните твърдения, които се приемат за истина, са предсказанията на Ванга. Майната им на науката, на геополитическата обстановка и на модерното ни общество, щом сляпа старица е казала нещо, то непременно ще бъде факт, защото преди време била познала.

Ето и част от апокалиптичната прогноза:

В едно от пророчествата си тя говорила за война с мюсюлманска държава, която ще използва химическо оръжие. В резултат на това през 2016 година Европа тотално ще опустее… Ислямската страна ще използва химическо оръжие и ще унищожи десетки държави. След силния удар по кожата на хората ще се появят язви и тумори и вече към 2016 година Европа ще опустее. Предсказанията на Ванга се сбъдват. След аварията в японската АЕЦ „Фукушима 1”, заради която вече са заразени тонове зеленчуци и други хранителни продукти кризата в Либия ще достигне своя апогей. В отговор на бомбардировките на страната от НАТО полковник Кадафи обеща да потопи Европа в кръв.

И така, който живял, живял, догодина всички сме пътници.

  1. Микровълновите, които направо ни разсипаха държавата

Вместо уред за улеснение на домакинството в онлайн пространството микровълновите печки са Луцифер на техниката. Те ни облъчват, карат ни да ставаме по – глупави, а наскоро видях и че станали обект на манипулация от спецслужбите.

Безсмислените 3-часови разговори по телефона, с някого, с който ще се видиш утре не са вредни за разлика от правоъгълната кутия за мъчения, в която непросветените си правят пуканки и стават масонски роби.

„Първи за това се досетил прочутият психоаналитик Вилхелм Райх. Той разбрал, че спецслужбите вече използват този метод, и затова бил хвърлен в затвора и умъртвен през 1957 година.

Искате някой да чете вашите мисли? Искате с натискане на копчето да ви накарат да се оригвате, кихате, кашляте, чешете, пърдите или изпражнявате? Да контролира някой вашата сексуална активност, да ви предизвика главоболие, да ви сготви живи с невидимо лазерно оръжие?“, пишат последователи на неоспоримата теория, в която Райх е осъден несправедливо, а не защото очевидно е луд.

  1. Летящи чинии закръжаха над Черно море

За да бъде класацията ни истинска, винаги трябва да бъдат замесени извънземни. Те получават нашия бронзов медал, докато се разхождат и гледат морето. Ех, да бях извънземно сега.

Десетки летящи чинии са били засечени над Черно море и край украинския град Севастопол през последния месец. Става дума за гигантски сфери, които излъчвали светлина, обясни пред „Телеграф“ мексиканският журналист Хайме Маусан по време на дискусия за алтернативните форми на живот, организирана в Руския културно-информационен център в София.

Много интересно в този културен център няма ли да се говори за истинска култура, примерно? Или дискусията за „алтернативните форми за живот“ без под това да се има предвид Pearl Jam вече се смята за признак на начетеност.

  1. Опасност дебне целия свят! Бум на агресията в началото на декември

Малкият финал си спечели едно интервю, публикувано в най-четеният сайт у нас, на един много успял млад мъж и още по-успял редактор. Накратко според „астролог №1“ агресията и опасността, които ни дебнат са породени от …преминаването на луната от първа във втора четвърт.

„Дори самият факт, че голямата вълна на бежанците към Европа, която рязко се засили в последните два-три месеца беше под влияние на тази планета (Нептун – виновна за всички злини бел. ред)  нейното ретроградно движение, показва съдбовният характер на това преселение и всичко, случващо се около него. Нептун като планета управлява хората, които са изгнаници, бежанци, емигранти, мигранти, прокудени по една или друга причина… Същевременно в момента планетата се възвръща към позициите, в които беше през първите 7 месеца на 2014 г., когато поради големият кръст между Уран, Плутон Юпитер и Марс започнаха революциите в Украйна и беше учредена на 3 януари 2014 г. ИДИЛ. Сега възвръщащ се към тези разположения Марс ще активира всичко, свързано с тези държави. Точните възврати са в периода между 27 ноември и 8 декември 2015 г. Това са опасни периоди и хората навсякъде по света трябва да са много бдителни за актове на агресия. Като кулминацията е около 4 – 7 декември.“

И всички тези арабисти, анализатори, експерти по сигурността, политици и политолизи могат да изхвърлят дипломите си след този блестящ анализ на ставащото.

 

И моят шампион тази седмица…

  1. ШОК! БОМБА!СКАНДАЛ! ЕКСКЛУЗИВНО! НЕВЕРОЯТНО И ПОТРЕСАВАЩО: В Страсбург, 25-29 юни 2014 бил подписан таен Международен Меморандум, влизащ в сила от 1 май 2016-та!

Е сега вече ни се стъжни…

„Това всъщност е разписание, по дати, за бърза подмяна на православните църкви и реалното им превръщане, заедно със всичките останали вероизповедания, в обединена, световна юдомасонска, сатанинска религия, анти-църква на сатаната и неговия “пророк“ антихрист!

От този юдосатанински документ става ясна причината за толкова спешното свикване на 8 всеправославен събор, в Истанбул 2016 г. на Петдесетница. Целта е – разрушаване на Православната Църква и превръщане на хората в добитък. Меморандумът е подписан от: А. Председателя на Европарламента ХЕРМАН ВАН РОМПУЙ Б. Министъра на образованието на Гърция АНДРЕАС ЛОВЕРДОС В. Представителя на Константинополската Църква, извън Константинопол, Митрополит Иконийски ТЕОКЛИТОС, Мала Азия Г. Представителя на Славянските Патриаршии и на Руското Правителство, Архиепископ ВОЛОКОЛАМСКИЙ Илларион Д. Представителя на Света Гора – Атон, игумен ЕФРЕМ ВАТОПЕДСКИ Е. Представителя на Кипърската Църква и на Правителството на Кипър, Митрополит Морфски Неофит и Тримифунтский ВАРНАВА, Ж. Представителя на Антиохийската Църква, ИЛИЯ Триполски, И. Представителя на Александрийската Църква , ВАСИЛИЙ Триполски, К. Представителя на Йерусалимската Църква, ТИМОТЕЙ Востърски.“

 

Само едно не разбрах догодина човечеството ще загине или ще стане добитък? И тъй като има доста голям шанс 2016-та да ми се случи нещо сериозно, отивам да се радвам на последните си слънчеви дни, направете го и Вие и не се занимавайте с глупости!

 

Гергана Георгиева

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"